lördag 12 juli 2014

Fotosession 10 juli 2014

Häromdagen hade vi en fotosession med ett gäng härliga barn för att ni kära kunder skulle få en bild utav hur en del av mina kläder kan se ut på ett barn. Här är några av de bilder som vi tog. För att se fler bilder gå in på min Facebook-sida eller Hemsida.

 Frank till vänster har en t-shirt i ekologisk jersey med gröna tåg på och matchande muddbyxor i päronjersey med tågfickor.

Vide till höger har en sommardress i ekologisk jersey "på tur" med korta armar samt ben med knäppning nertill och ballongbyxor i svartprickig ekologisk jersey med extra lång mudd för förlängd användningstid.

 Azalea till vänster har leggings i jerseytyget "vågor" och en klänning med rullfåll i jerseytyget gröna svampar.

Ludwig till höger har knälånga shorts i ekologisk jersey "brun/röda äpplen" och en t-shirt i ekologisk jersey "fjärilar".

Frank längst fram har en t-shirt i ekologisk jersey med gröna tåg på och matchande muddbyxor i päronjersey med tågfickor.

Vide till vänster har en sommardress i ekologisk jersey "på tur" med korta armar samt ben med knäppning nertill och ballongbyxor i svartprickig ekologisk jersey med extra lång mudd för förlängd användningstid.

Jag sitter i mitten och har ett linne i ekologisk jersey "blomsteräng höst".

Ludwig i mitt knä har knälånga shorts i ekologisk jersey "brun/röda äpplen" och en t-shirt i ekologisk jersey "fjärilar".

Azalea till höger har leggings i jerseytyget "vågor" och en klänning med rullfåll i jerseytyget gröna svampar.


Fotosessionen var otroligt rolig och vi kommer definitivt göra det igen vid tillfälle.

2 kommentarer:

  1. Vilka härliga foton på det fina du sytt. Jag gillar speciellt klänningen som du har på dig. Ha en bra dag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! Jag tycker själv väldigt mycket om klänningen/tunikan också så har gjort flera av samma modell nu efteråt :)

      Radera