tisdag 24 april 2012

Glömd mössa

I fredags på väg till jobbet så glömde jag min mössa på tåget. Inte så skoj då det var en kylig och regnig dag men jag överlevde. Dock bestämde jag mig för att jag skulle göra en ny mössa som jag har tänkt länge men inte riktigt orkat bry mig om då jag redan hade en mössa. Valet av tyg är alltid det svåraste när jag ska sy något men till slut fastnade jag för fantasiskogen från Znok. Nu i efterhand önskade jag hade mer av detta tyg då det är ett otroligt fint tyg!

 Såhär ser modellen ut och nedan kan ni se modellen på. Jag tycker om att ha lite baggy på mina mössor men det är ju en smaksak och självklart anpassar jag mig efter er beställning :)


 Självklart tyckte jag att även sonen skulle få en ny mössa och då passade jag på att testa en ny modell på mössor som jag tycker är ofantligt söt på barn, en fyrkantig modell som ger som små "öron". Denna mössa är sydd i Liandlos astronaut-tyg som jag egentligen inte tyckt om när jag sett det på skärmen men tyckte jätte mycket om när jag fick hem det i ett hemligt tygpaket.

Här kan ni se hur mössan ser ut på med "öronen" och man kan även välja att vika upp en kant som ni ser nedan om man vill ha den tajtare på barnets huvud. 

1 kommentar:

  1. Hejsan! Gren biten i trosorna vändsyr jag åt båda håll så det inte finns några skavande sömmar inåt :) Det är lite klurigt första gången men sen går det lätt som en plätt :)

    SvaraRadera