lördag 22 september 2012

Ibland kräver vardagen sin beskärda del av kakan

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera bloggen men vardagen kommer först. Jag har nu efter en härlig sommar med maken och sonen börjat skolan igen och det med stort brak. Har varit mycket stora arbeten och om en vecka är det dags för första tentan.

Helgen innan skolan började var jag dock iväg på ett underbart sylan där vi sydde i dagarna tre. Tänkte visa lite av de kläder jag sydde där.

 En OP (OnePiece) till sonen i härlig flossad college

 Två muddbyxor i lite roligare college tyg och en raglan tröja till sonenJag tänkte också informera er om att jag jobbar idag på en webbutik där man kan köpa kläder och accessoarer som redan är uppsydda. Självklart kan man fortfarande beställa fritt i de tyger som finns här på bloggen.


Jag och trollet vill även påminna om att hela september ut kostar alla mössor 100 kr istället för 140. Passa på att beställa din mössa innan den 30/9 till min mail fjantdesign@gmail.com

5 kommentarer:

 1. Onepiecen var helt underbar! Lycka till med webbshopen och plugget. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Maken verkligen älskar Onepiecen också så jag kommer definitivt göra fler! Kommer du på vår nästa syträff? Vore skoj att se dig! :)

   Radera
 2. Verkligen fin onepiece! Finns det någon möjlighet att beställa och vad kostar den isf? Vänligen Fanny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du tycker om onepiecen! Det går bra att beställa onepices och de kostar från 400 kr och uppåt beroende på storlek och val av tyg. Om du är intresserad av att beställa en kontakta mig gärna på fjantdesign@gmail.com så kaan vi diskutera vidare där :)

   Radera
 3. Overallen var härligt, varmt och skönt nu när det börjar bli kallt dessutom :)

  SvaraRadera