lördag 20 oktober 2012

Syfestivalen kommit och snart gått

Här i Stockholm är det just nu syfestival i helgen och sjävlklart var jag där när de öppnade igår morse. Jag tyckte syfestivalen var ovanligt bra i år med alla de stora tillverkarna som trycker upp egna tyger. Det var också skönt att vi var i C-hallen som är mycket större än B-hallen så det var inte lika trångt samt att det inte var någon mässa samtidigt som det har varit tidigare år.

Som vanligt träffade jag många sytokiga som jag pratat med över internet och det var jätte roligt och många av oss slogs över znoks stuvar också. Jag fick tag i en meter av hennes härliga bambufleece som tyvärr är helt slut nu i hennes lager.Jag får glädjas åt de nästan 3m jag har hemma istället.

Lite sugen är jag på att gå dit idag också och då främst att titta på symaskiner då jag kommer önska mig en cp eller pengar till cp i julklapp men jag vet inte om maken skulle uppskatta detta. Får helt enkelt spana på dem i hemmets lugna vrå istället :)

Här är min härliga blandning av tyger som jag köpte igår. Några av dem kommer komma upp bland tyger man kan beställa senare i veckan :)

2 kommentarer:

  1. Lite av Znoks "Hitta djuren" har du hittat också. ;-) Det är väl slut egentligen hos Znok?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det är slut egentligen hos Znok. Jag köpte det egentligen inte hos henne utan av en annan sytok på syfestivalen. Jätte glad att jag fick tag på det :)

      Radera