lördag 19 maj 2012

Jag hann under gårdagen göra klart två hängselbyxor som legat halvfärdiga ett tag. Delvis har de legat för jag inte haft rätt typ vanliga knappar samt för att jag inte orkat sätta mig in i hur man gör knapphål på min symaskin. Varför jag ibland drar mig för saker som egentligen inte är så svåra vet jag inte. Visst de kanske inte blev perfekta men övning ger färdighet! :) Plus de hade ju blivit snyggare om jag hade gjort dem innan jag gjorde kantbanden på byxorna för de var lite i vägen när jag gjorde knapphålen.

Jag klippte även ut några beställningar under gårdagen varav en beställning är en syskonmatchning till ett par väntade tvillingar i storlek 40. Det får mig att minnas min egna sons födelse och vilka problem vi hade att hitta kläder till honom. Jag minns dock inte att kläderna var så små som de faktiskt är. Det är väldigt roligt att göra så små kläder och positiva tankar och känslor strömmade igenom mig när jag började sy på dem. Lovar att lägga upp det super gulliga seten när de är klara :)

4 kommentarer:

 1. Bra jobbat med riktiga knapphål, blev vädligt fint med vanliga knappar till jerseyn (eller interlocken kanske det är :-) )

  SvaraRadera
 2. Ser jättefina ut! Är själv lite rädd för knapphål. Men dina blev jättefina.

  SvaraRadera
 3. Fina dom är! Och vad kul med pyttekläder, är svårt att tänka sig hur smått det är!

  SvaraRadera
 4. Så fina och välsydda :)

  SvaraRadera