lördag 26 maj 2012

Utmaningen!

Under sommaren, 1 juni - 31 augusti, kommer jag tillsammans med andra sytokiga ha en utmaning. Utmaningen består utav att försöka minska på det tyglager man har hemma. Detta då jag snart inte har någon plats att ha alla tygerna på utan måste flytta runt tygerna under mitt sybord för att ens kunna sy.

Reglerna för utmaningen 


  • Först när man sytt upp tre meter tyg får man köpa en ny meter.
    Vissa kör dock en variant på detta med antal plagg istället.
  • Gäller för 1 juni - 31 augusti.
  • Beställningar som är lagda innan 1 juni räknas ej med.
    Vissa kör även med att de får beställa hem tyg ifall de får en beställning så de inte behöver neka en beställning.

Så min tanke är att jag nu i veckan ska ta en sista tur till stoff och stil innan utmaningen börjar. Jag kan behöva lite mudd samt att jag har ett kasett tyg som jag gärna vill ha lite mera av innan det tar slut hos återförsäljaren.

Som tur är så är jag ledig nästan hela sommaren och har en del syprojekt till mig själv inplanerade så jag tror inte det kommer ta allt för lång tid att uppnå dessa 3 meter, dock planerar jag att spara de metrar jag får köpa tills jag ser något tyg som jag inte kan klara mig utan.
Jag planerar även att stå på en marknad nu i slutet av sommaren så kommer sy en del till den också så då kommer jag upp i ett par metrar då med. :)

Alla som är med i utmaningen kommer blogga om detta så vi pushar varandra och kan se hur bra det går för varandra. Kommer i ett senare blogginlägg skriva vilka som är med i utmaningen så ni kan välja att följa dem med om ni vill.

1 kommentar:

  1. Härligt att du är med :) Vi får sy massor 16 juni!!

    SvaraRadera