fredag 9 december 2011

Tradigt att sy en och samma sak

Igår blev jag trött på att bara sy på de två klänningarna som är till mig och min syster. Visst de är inte jätte krångliga att sy men med en liten som kräver det mesta av min uppmärksamhet och då modellen behövde omarbetas tar klänningen längre tid än vad den egentligen skulle/borde göra. Men vissa dagar får jag bli glad om jag kan sy i 30 min så jag klagar inte. :)

I varje fall då jag blev trött på klänningarna så passade jag på att klippa ut lite julklappar så nu har jag klippt ut tyger till en börs i rosa till min ena syster och en börs i brunt till min andra. Att sy dem kommer sen gå ganska fort så om jag har tid/ork gör jag nog det på söndag efter jobbet.

Sen en glad nyhet till er alla; Jag kom in på lärarutbildningen på Södertörn för förskola samt årskurs 1-3!! Jag kan inte bli gladare! Jag som ojat och nojat mig att jag i absolut värsta fall skulle vara tvungen att gå på komvux en termin till men nu är det slut med det! Om 4 år (om inget nytt banr kommer emellan) så kommer jag vara färdigutbildad lärare. Hur häftigt är inte det!

1 kommentar:

  1. Vad roligt! :) Välkommen till lärarvärlden!

    Själv utbildar jag mig till förskollärare på Göteborgs universitet. :)

    SvaraRadera